Stakingen/acties in Europa

- Overzicht van (aangekondigde) stakingen/acties in verschillende Europese landen.

alt text

Groot-Brittannië

Treinstaking Londen
Het personeel van de treinmaatschappij Southern Railway staakt binnekort. Voor de perioden van 3 t/m 5, van 22 t/m 23 november en ook van 6 t/m 8 december zijn stakingen aangekondigd. Southern Railway exploiteert een aantal spoorlijnen, voornamelijk in en om Londen en in Sussex (ten zuiden van Londen). Volg het laatste nieuws op: www.southernrailway.com 

Italië

Stakingen demonstraties
Vrijdag 21 oktober is er een 24-uursstaking bij het OV, bij het luchthavenpersoneel, bij het onderwijs en de ziekenhuizen. Het trein- en luchtverkeer kan daardoor behoorlijk verstoord raken. Informeer bij uw luchtvaartmaatschappij naar de laatste stand van zaken. In diverse grote steden wordt gedemonstreerd.

Portugal

Staking security-personeel
Veiligheidspersoneel op diverse luchthavens dreigt met een 24-uursstaking op donderdag 27 oktober. Reizigers van en naar Portugal kunnen daardoor flinke vertraging ondervinden.

 

Zie ook:

Verkeersinformatie Europa

Bron: ANP/ANWB Verkeersinformatie

Voorkom vertraging

Stilstaan en vertraging in het buitenland is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.nl, goed te informeren en op je reis voor te bereiden. En zo kan je ook stilstaan en vertraging door pech verminderen. Door Wegenwacht pechhulp Europa af te sluiten ben je namelijk door heel Europa, met ondersteuning van de ANWB Alarmcentrale, verzekerd van pechhulp.

Speciaal voor jou geselecteerd