Bungalows Les Marmottes

Frankrijk

Informatie over:


Ideaal voor kinderen! Een chalet op een autovrij gedeelte, tegenover de alpenweide.

Verblijfsperiode 2014
U kunt op deze accommodatie verblijven van 28 juni tot en met 29 augustus 2014. U kunt uitsluitend aankomen op zaterdag, voor een verblijf van 7 nachten of een veelvoud ervan.

Pharos Voordeel 2014

  • 20% korting per appartement bij een verblijf van minimaal 7 nachten in de periode van 28 juni tot en met 29 augustus, geldig bij boekingen gemaakt vanaf 11 juni 2014.

Deze kortingen kunt u niet met elkaar combineren.Uw kinderen worden VIKS (Very Important Kids)!

Bij Pharos Reizen promoveren alle kinderen van 4 t/m 11 jaar tot VIKS (Very Important Kids). Dat betekent dat we extra goed kijken naar de kindvriendelijkheid van onze accommodaties, dat er op sommige accommodaties extra veel voordeel is voor de kids en - last but not least - dat kids die met Pharos Reizen op vakantie gaan vaak een speciaal vakantiecadeautje ontvangen. En voor de kleine VIKjes in de dop, de kids t/m 3 jaar, is er een kleine VIK-verrassing. Maar er is nog meer! Alle VIKS en VIKjes mogen gratis rondneuzen in de VIKS Bibliotheek. Daar vinden ze spelletjes, kleurplaten en grappige weetjes. Bovendien bepalen de VIKS ieder jaar welke accommodatie de VIKS-Award wint: dit is de prijs voor de kindvriendelijkste accommodatie van het jaar. Meer weten? Kijk op: victor vuurtoren.

Uw reisbescheiden digitaal of per post?
Ca. 2 weken voor uw vertrekdatum ontvangt u uw reisbescheiden digitaal: zij worden op uw persoonlijke pagina geplaatst. De reisbescheiden bestaan o.a. uit een voucher voor uw accommodatie en de thuisblijversinformatie. U kunt er voor kiezen om de reisbescheiden per post te ontvangen (extra kosten: € 3,50). U kunt dit tijdens het boeken aangeven.

Afstand vanaf
Utrecht ca. 1090 km
Brussel ca. 930 km

Navigatie-informatie naar de bestemming
Indien u gebruik maakt van een TomTom, kunt u via het tabje Kaart de route downloaden.

Indien u niet over een TomTom beschikt, dan raden wij u aan om uw route uit te stippelen met de ANWB routeplanner.

Geef uw eigen gegevens in bij 'Van'. Het adres van uw accommodatie vindt u in uw Pharos voucherboekje.

Overnachtingshotels
U kunt natuurlijk in één keer doorrijden naar uw bestemming. Maar omdat wij het erg belangrijk vinden dat u uitgerust en vooral veilig aankomt, bieden wij u de mogelijkheid om een hotelovernachting bij te boeken. Bovendien is het wel zo'n gerust idee, dat uw overnachting al geregeld is en dat u niet op zoek hoeft naar een hotel met een vrije kamer.

Bekijk hier alle overnachtingshotels. Indien u een overnachtingshotel wilt vastleggen, boek dan eerst de hoofdaccommodatie via de website. Tijdens het boeken kunt u deze boeking in het winkelmandje plaatsen en vervolgens een overnachtingshotel bijboeken.

ANWB Reisinformatie: handige tips voor onderweg!
Hoe zit het eigenlijk met de maximumsnelheid in uw vakantieland? Is het toegestaan om een navigatiesysteem met flitspaalsignalering te gebruiken? Wat zijn de filegevoelige routes? Dat zijn zomaar enkele vragen die hier beantwoord worden. U selecteert zelf snel en eenvoudig de informatie die u belangrijk vindt. Niet alleen voor uw vakantieland, maar ook voor alle landen die u onderweg aandoet. Lekker makkelijk!

Relevante reisinformatie
Hieronder vindt u de reisinformatie die relevant is voor de reis naar uw bestemming. Voor een overzicht en eventuele tussentijdse wijzigingen kunt u hier kijken.

Navigatie, Tol en andere zaken
België
Tol: de Liefkenshoektunnel ten noordwesten van Antwerpen is de enige plek waar tol betaald moet worden. Navigatie: alle apparatuur die actief zoekt naar mobiele of vaste snelheidsapparatuur en roodlicht-camera's is verboden.

Frankrijk
Navigatie: het gebruik en bezit van iedere vorm van flitspaalsignalering is verboden, dit omvat apparatuur die waarschuwt voor mobiele en vaste meetapparatuur.
Tol: in Frankrijk wordt tol geheven op de snelwegen. Deze tol betaalt u contant of per creditcard bij de tolpoortjes aan de snelwegen. Als u met creditcard betaalt, kunt u aansluiten in de rij met de witte of blauwe letters CB, dan wel een afbeelding van een betaalkaart. Dit gaat sneller. Sluit nooit aan bij de letter T: dit is voor abonnementhouders met een tolkastje.
Alcoholtest Frankrijk: in Frankrijk moet een alcoholtest in het voertuig aanwezig zijn. Dit geldt ook voor buitenlandse auto's. Gebruik van de alcoholtest is echter niet verplicht.

Verzekeringen
Vergeet u niet om goed verzekerd op reis te gaan? U kunt een annuleringsverzekering en kortlopende reisverzekering direct bij boeken afsluiten. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis meeverzekerd. ANWB leden ontvangen een korting van 10% op de premie van de Kortlopende Reisverzekering.

Route / locatie op de kaart


 Datum vanDatum t/mVanaf prijs

Rés. Goélia les Marmottes 2014

   

driekamerappartement

28 jun 201430 aug 2014
€ 228,00
 

Rés. Goélia les Marmottes 2014

   

studio

28 jun 201430 aug 2014
€ 228,00
 

Rés. Goélia les Marmottes 2014

   

tweekamerappartement

28 jun 201430 aug 2014
€ 228,00
 

Rés. Goélia les Marmottes 2014

   

vierkamerappartement

28 jun 201430 aug 2014
€ 228,00
 
Boek deze reis

Vanaf

€ 228,-

  per studio per weekBoek deze reis

Route / locatie op de kaart

Hulp nodig bij het boeken van je reis?

Neem contact op