Auto huren

Auto huren op vakantie

Wil je meer beleven tijdens je vakantie? Met een huurauto ontdek je alles! Flexibel en onafhankelijk, volledig in je eigen tempo. Bij de ANWB boek je een huurauto via Sunny Cars met de all-inclusive huurformule:

Voordelen ANWB Visa Card Ongelimiteerd aantal kilometers
Voordelen ANWB Visa Card Standaard extra WA verzekering van € 7,5 miljoen
Voordelen ANWB Visa Card Schadeverzekering (CDW) en Diefstalverzekering (TP)
Voordelen ANWB Visa Card Terugbetaling eigen risico bij schade en diefstal
Voordelen ANWB Visa Card Dekking glas-banden-bodem en dakschade
Voordelen ANWB Visa Card Luchthavenafleveringskosten
Voordelen ANWB Visa Card Altijd 10,-korting voor ANWB-leden op Premium of Express service

sunnycars-express-service-280x157.jpg

Boek altijd met ledenvoordeel!

Lid van de ANWB? Boek je huurauto bij ons en je krijgt altijd 10,- korting op de Sunny Cars Express of Premium service!

Bekijk direct je voordeel

Boek direct een huurauto

Ben je lid van de ANWB? Vul hieronder je ANWB lidmaatschapsnummer in en profiteer direct van exclusief ledenvoordeel bij het boeken van een huurauto. Uiteraard kun je ook als niet-lid een auto huren.

De voordelen van autohuur bij de ANWB

  • All-inclusive huurformule
  • Slotje 50x50.png Veilig je auto huren via de ANWB
  • Garantie en voorwaarden

Sunny Cars heeft zelf geen auto's in bezit, maar werkt samen met de grote internationale autoverhuurders én lokaal kwalitatief hoogstaande verhuurders. Elke verhuurpartner heeft eigen voorwaarden, maar Sunny Cars zorgt ervoor dat je altijd optimaal verzekerd bent volgens de Sunny Cars voorwaarden. Het maakt dus niet uit bij welke partner je huurauto wordt geboekt. Veilig en vertrouwd een auto huren was nog nooit zo makkelijk!

Ter plekke afkopen van het eigen risico is niet nodig. In geval van schade betaalt Sunny Cars het eigen risico bedrag aan je terug. Ook eventuele schade aan glas-banden-bodem of het dak van de huurauto wordt door Sunny Cars vergoed. 

In het beveiligde systeem van Sunny Cars kan je informatie opvragen over plaatsen waar je een auto kunt huren en over het type auto. Ook kan je prijzen opvragen en de huurauto direct reserveren. De huursom voldoe je per creditcard of via iDEAL, waarna Sunny Cars de boeking volledig met jou afwikkelt.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt. Tegenwoordig is het overigens wel mogelijk om op een beperkt aantal bestemmingen een huurauto te regelen zonder creditcard. Lees hier meer over een auto huren zonder creditcard.

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.

Tips bij het boeken van je huurauto

autohuur-buitenland-280x150.jpg

Tips autohuur

Een auto huren op vakantie is fijn, maar zorgt vaak ook voor vragen. Hoe huur je voordelig en veilig? Samen met ANWB Rechtshulp geven we je 13 tips.

Bekijk tips en huur slim
checklist-huurauto-280x150.jpg

Checklist autohuur

Huur een auto vanuit Nederland, zorg dat het huurcontract volledig is en check de verzekering. Alle to do's op een rij met de checklist.

Bekijk checklist
Auto huren zonder creditcard

Auto huren zonder creditcard

Ook als je geen creditcard hebt is het mogelijk een auto te huren op vakantie. Hoe dat precies in z'n werk gaat? We leggen het je graag uit.

Auto huren zonder creditcard