SNP Natuurreizen

advertentie

SNP Natuurreizen

Alles wat je nodig hebt voor een prachtige reis of vakantie vind je buiten. Met reizen over de hele wereld is SNP dé specialist op het gebied van actieve en duurzame reizen. Liefde voor de natuur en verblijven in kleinschalige accommodaties op bijzonder plekken zijn ons uitgangspunt.

Licht & Comfortabel

SNP vakantie reiscomfort

SNP luistert graag naar haar klanten en biedt daarom vanaf voorjaar 2014 een ruime selectie van lichte wandel- en fietsreizen met extra comfort aan. Voor iedereen die op zoek is naar een actieve vakantie maar waarbij de sportieve prestatie ondergeschikt is aan rust, beleving en vakantiegevoel. De wandelingen voeren over goede paden en zijn hooguit 12 kilometer lang, met maximaal 300 meter hoogteverschil. Je verblijft in één of maximaal twee accommodaties, zodat er rust is in het programma en voldoende tijd is om te genieten van de mooie omgeving. De accommodaties zijn met zorg uitgekozen: comfortabel en op prachtige plekken gelegen.

De reizen omvatten veel extra's, zoals aanbod van transfers van en naar het vliegveld of station en uitgebreide informatie over de omgeving. Je kunt kiezen uit diverse groeps- of individuele reizen in Europa. Bekijk en boek.


Amerika's Tent Lodges groot succes

Kamperen in de USA. Misschien geen voor de hand liggend idee, wel leuk! SNP presenteerde in 2013 voor het eerst de gezinsvakantie USA - America's Tent Lodges. Tientallen gezinnen hebben afgelopen zomer kunnen genieten van hun verblijf in de compleet ingerichte familietenten in de staten Utah en California. Een succesvolle combinatie vanwege het gemak van een hotel met de sfeer van de tent. Ook in 2014 wordt deze reis weer aangeboden. Gezien het welslagen en de beperkte beschikbaarheid raden we aan op tijd te boeken. Lees meer over deze reis.

Zelf ontdekken wat SNP Natuurreizen jou te bieden heeft? Kijk hieronder voor een kleine greep uit ons reisaanbod of ga naar snp.nl.

Contactgegevens SNP Natuurreizen

Bel 024-3277072 

Bereikbaar tijdens kantooruren.

Of bezoek SNP Natuurreizen

Molukkenstraat 7

6524 NA Nijmegen
Ma t/m vrij: 09.30 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Bekijk hier de vakanties van SNP Natuurreizen

sneeuwwandelen.jpg

Winterreizen

Overdag op sneeuwschoenen of ski's door de mooiste sneeuwlandschappen van Europa. Sneeuwwandelen, langlaufen en cross-country op plekken waar rust, ongereptheid en ruimte nog overheersen, ver weg van het massale wintersporttoerisme.

Bekijk en boek
SNP-Travelkids.jpg

Travelkids

Ga mee op ontdekkingsreis met een ezel, kameel of op een zelfgemaakt houtvlot. Spannende bergtochten, op zoek naar wilde dieren of snorkelen op een paradijselijk eiland. Met een groep of liever alleen met het gezin? Bekijk onze vele mogelijkheden.

Bekijk het aanbod
Groepsreis_280x150.jpg

Nieuwe reizen van SNP

Op zoek naar een nieuwe horizon? Laat je inspireren door deze nieuwe reizen van SNP. Wat dacht je van overwinteren op Tenerife en La Gomera, sneeuwwandelen op de Noorse archipel van de Lofoten of langlaufen in het Boheemse Woud? 

Bekijk en boek
Bed-and-to-do_280x150.jpg

Bed&2Do

BED&2DO is er speciaal voor jou. Je boekt een paar overnachtingen inclusief leuke activiteiten. Samengesteld door de experts van SNP. Dus weg van de gebaande paden. Op naar de verborgen plekken. Voel je als een local tijdens de vakantie en dompel je onder in sport, ontspanning en natuur. Met BED&2DO breng je de vakantie op smaak.

Bekijk de activiteiten
Themareizen-wijn_280x150.jpg

Themareizen

Unieke themareizen, met zorg samengesteld door specialisten van SNP Natuurreizen. Van een wijnwandelreis in Piemonte tot een fotografiecursus in de ruige Schotse Highlands, van kraanvogels spotten bij het Lac du Der tot een groene cultuurreis in het Catalonië van Gaudí en Dalí.

Bekijk en boek
Wandelvakanties bij SNP Natuurreizen

Wandelen en Fietsen

Lekker ontspannen wandelen met duidelijke routebeschrijvingen door mooie valleien of langs stille stranden. Of juist fietsen aan de hand van GPS-tracks dwars door de natuur of langs goudgele zonnebloemvelden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Bekijk hier onze speciaal geselecteerde wandel en fietsreizen.

Bekijk en boek