ANWB Ledenreizen

advertentie

ANWB Ledenreizen

Reizen met ANWB reisbegeleiding

Groepsreizen exclusief voor ANWB-leden! Gediplomeerde ANWB-reisbegeleiders vergezellen je tijdens deze reizen die lastig zelf zijn te organiseren.

Exclusief voor leden van de ANWB is een veelzijdig aanbod van begeleide groepsreizen samengesteld waarbij er altijd sprake is van een vaste prijs. Dus geen reserveringskosten of onverwachte bijkomende kosten onderweg!   

Ons reisaanbod

Van kampeerreizen tot cruises, van stedentrips tot actieve wandel- en fietsvakanties én van autorondreizen in Europa tot reizen naar verre uithoeken van de wereld!

Bij het selecteren van de bestemmingen en bij het vaststellen van de reisprogramma’s laat ANWB Ledenreizen zich leiden door de wensen van haar ANWB leden.

Gezelligheid en vrije tijd

Je geniet van de gezelligheid van de groep, maar hebt daarnaast alle ruimte om op eigen gelegenheid en op je eigen tempo, activiteiten te ondernemen.

Deskundigheid en kwaliteit

Gediplomeerde ANWB-reisbegeleiders staan altijd voor je klaar, geven je advies en lossen problemen snel en vakkundig voor je op. Alle aangeboden accommodaties, routes, restaurants en excursies zijn vooraf door ANWB specialisten bezocht en op kwaliteit gecontroleerd!

Contactgegevens ANWB Ledenreizen

Bel 088 269 65 69 

Ma t/m vrij: 09.00 - 17.00 uur

Tijdens onze reis met ANWB Ledenreizen stonden de reisbegeleiders ons met raad en daad ter zijde

ANWB Ledenreizen

 

Bestel de brochure

Zoek hier uw vakantie van ANWB Ledenreizen

Winter-bewerkt.jpg

Winter(zon)reizen

Alles kan: geniet van het winterwonderland in Lapland of ontvlucht de koude Nederlandse winter en ga naar Lanzarote of Mexico. Schaatsen op natuurijs of winterwandelen in Tirol.

 • uitgebreid excursiepakket
 • inclusief directe vlucht vanaf Amsterdam
Bekijk en boek
Cruises_anwbledenreizen.jpg

Cruises

De cruises van Holland America Line zijn bijzondere vakanties. Overdag leg je aan, zijn er culturele excursies of maak je uitstapjes in de natuur. 's Avonds geniet je van de vele faciliteiten aan boord.

 • ANWB Pluspakket
 • vertrek vanuit Rotterdam of IJmuiden
Bekijk en boek
riviercruise-bewerkt.jpg

Riviercruises

Nieuw in 2014 zijn onze riviercruises. Riviercruisen is één van de meest ontspannende manieren van reizen. Geniet van het uitzicht terwijl het schip naar je volgende bestemming vaart.

 • schepen: het ms Serenity of het ms Serenade
 • ANWB reisbegeleiding
Bekijk en boek
Kampeerreizen_anwbledenreizen.jpg

Kampeerreizen

Gezellige en onbezorgde kampeerrondreizen waarbij alles tot in de puntjes is geregeld. Je rijdt unieke routes en reist door prachtige gebieden, compleet met reis- en excursieprogramma's.

 • extra: technische ANWB reisbegeleiding
 • routebeschrijving + tips voor trips
Bekijk en boek
Camperreizen.jpg

Camperreizen

Je hoeft alleen je koffers in te pakken; voor de rest wordt gezorgd. Met een gehuurde kwaliteitscamper maak je een uitgekiende camperreis naar Amerika, Afrika of Nieuw-Zeeland.

 • extra: technische ANWB reisbegeleiding
 • retourvlucht vanaf Schiphol
Bekijk en boek
Verre-reizen-bewerkt.jpg

Verre reizen

De belangstelling voor de natuur, de authenticiteit van een streek, de geschiedenis en cultuur is wat mensen samenbrengt op een groepsreis van ANWB Ledenreizen.

 • bezoek Canada, China, Vietnam of Zuid-Afrika
 • dagprogramma met excursiepakket
Bekijk en boek
Themareis-bewerkt.jpg

Themareizen

Op dit moment bieden we een speciale schaatsreis aan en drie verschillende mindervaliden reizen via MundoRado Reizen. Houd de website in de gaten voor meer themareizen.

 • bijzondere thema's
 • wisselend aanbod
Bekijk en boek
Stedentrip-bewerkt.jpg

Stedentrips

Unieke stedentrips naar St. Petersburg, Marrakech, Barcelona, Istanbul en New York! Met vele excursies maar ook voldoende rustmomenten in het programma zodat je optimaal geniet.

 • uitgebreid excursieprogramma
 • inclusief bus of vlucht
Bekijk en boek
Actieve-reizen-tirol-bewerkt.jpg

Actieve reizen

Geniet van de prachtige omgeving en ga wandelen in Tirol of de zuidelijke Ardennen. Of ga fietsen langs de Donau, de Elbe, in de omgeving van de Bodensee of in het mooie Toscane.

 • bijzondere plekken
 • ANWB reisleiding: één per tien deelnemers
Bekijk en boek
Autoreizen.jpg

Autorondreizen

Je rijdt zelf van hotel naar hotel aan de hand van onze routebeschrijving. Aan het eind van de dag kun je met de andere deelnemers ervaringen uitwisselen tijdens het eten of aan de bar.

 • routepakket + ANWB wegenkaart(en)
 • inclusief minimaal 3 excursies
Bekijk en boek
K12_cover-2013_280x150.jpg

Aanbiedingen Kampioen

Exclusieve lezersreizen

Elke maand vind je speciale lezersreizen en ledenaanbiedingen van ANWB Ledenreizen in de Kampioen.

Alle aanbiedingen Kampioen
reisbegeleiders-bewerkt.jpg

Onze begeleiders

Enthousiasme ten top!

De 250 toeristische en technische reisbegeleiders van ANWB Ledenreizen verheugen zich alweer, net als jij, op de reizen van 2014. Deze enthousiaste groep mensen staat paraat om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Meer informatie