Azië informatiedag op 11 december

Ben je bekend met alle reismogelijkheden in Azië?

- Azië is populair! Steeds meer bestemmingen zijn goed toegankelijk voor toerisme en bovendien erg betaalbaar. Neem bijvoorbeeld Sri Lanka. Met haar theeplantages, uitgestrekte wildlife parken en oogverblindende stranden is het land zeer in trek. Of staat Thailand met haar wereldberoemde tempels misschien op jouw wensenlijst?  

alt text

Specialistische kennis en volop keuze

De reisspecialisten van The Travel Club in de ANWB-winkel nemen de tijd en helpen je graag bij het maken van een goede keuze. Zij kennen de bestemmingen uit eigen ervaring en weten als geen ander wat de verschillen per bestemming zijn. Met het rijke aanbod aan Azië reizen van FOX en SNP kunnen al je reiswensen ingevuld worden. Zo weet je zeker dat je krijgt waar je naar opzoek bent. En wist je dat ANWB Ledenreizen, reizen naar Sri-Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam en Japan met extra ledenvoordeel biedt?

Bezoek 11 december de Azië informatiedag

Je bent dagelijks welkom aan de reisbalie van de ANWB winkel in Alkmaar voor advies over verre reizen naar Azië en vele andere bestemmingen, maar zondag 11 december pakken we tussen 12.00 en 17.00 uur extra uit! Om in Azië sferen te komen verwelkomen wij je met een Aziatische lekkernij en nemen verschillende experts uitgebreid de tijd om je te adviseren. Kom je ook?

 

Extra ANWB-voordeel op groepsrondreizen bij ANWB Ledenreizen

15/16-daagse groepsrondreis Sri Lanka

Laat je oosterse droom in vervulling gaan! Ga mee naar theeplantages en de mysterieuze Rots van Sigiriya. Ontmoet de gastvrije bevolking en ontdek imposante koningssteden en VOC-overblijfselen. Of ontspan op de goudgele stranden.

15 dagen met Emirates
Meerdere vertrekdata tussen 12 april t/m 4 oktober 2017, vanaf € 1.399,- p.p.

16 dagen met KLM
Meerdere vertrekdata tussen 9 januari t/m 3 maart 2017, vanaf € 1.649,- p.p.

Ga je mee?

Boek deze reis bij de reisbalie in de ANWB-winkel Alkmaar of op anwb.nl/srilanka

 

Speciaal voor jou geselecteerd