Nieuwe topper van Schuberth: C4

- Op de Intermot van afgelopen week waren het niet alleen de motormerken die hun nieuwste modellen presenteerden, ook de kleding en accessoire leveranciers grepen de motorbeurs aan om hun innovaties van 2017 te introduceren.

alt text

Innovatie is het buzzword. Je kunt geen persbericht lezen of je wordt er mee om de oren geslagen. Da’s een mooi bruggetje naar de nieuwe Schuberth C4, dat al decennia lang probeert om teisterend gebulder in de oren tot een minimum te beperken. En met succes, want in vele helmentesten komt Schuberth vaak als een van de stilste helmen uit de bus.

Schuberths nieuwste helm heet C4, de opvolger van de C3 Pro. De aandacht tijdens de ontwikkeling van de C4 ging in het Schuberth’s Air & Acoustics lab vooral uit naar de aerodynamica van de glasvezel buitenschaal, omdat je dan ook het windgeruis vermindert.

De C4 draagt door de glazvezel buitenschaal comfortabel licht. Omdat de rijwind minder vat krijgt op de C4, is ‘ie ook heel geschikt voor de sportievere motorrijder. Prettige bijkomstigheid is dat je door het grote anticondensvizier ook in een sportieve zithouding nog veel ziet, zonder je nek te verrekken.

De Schuberth C4 is volledig voorbereid op een communicatiesysteem. De helm is voorzien van twee speakerrs, antenne en microfoon. Klik je de in samenwerking met Sena ontwikkelde SC1 erop, kun je met iedereen praten als Brugman.

De C4 is in het voorjaar van 2017 in drie verschillende uitvoeringen (Uni, Legacy, Pulse) te koop, met een adviesverkoopprijs vanaf €649,95 en in de maatvoeringen XS - XXXL.

Speciaal voor jou geselecteerd