Onderweg - Verkeer, Tanken en Parkeren app

ANWB Onderweg brengt je in 1 app alles wat je onderweg nodig hebt: verkeersinformatie (files, flitsers en werkzaamheden), openbaar vervoer reisinformatie, Samenrijden, benzineprijzen (ook LPG en CNG), parkeertarieven in 150+ gemeentes op straat en in parkeergarages, parkeergeld betalen in 100+ steden met de parkeer-betaaldienst ANWB Parkeren, de Wegenwacht en hulp bij schade. Maak kennis met de meest complete app voor mobiliteit van Nederland. De ANWB gebruikt voor deze app informatie van ANWB Verkeersinformatie, TomTom, 9292, Athlon Car Lease, DirectLease, Prettig Parkeren, Yellowbrick en ANWB Ledenvoordeel. Alleen registratie voor ANWB Parkeren is exclusief voor ANWB leden. Alle andere functies zijn openbaar en gratis voor iedereen. Dat is service van de ANWB.

Download gratis

De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

 

"We hebben in diverse steden zowel ondergronds als op straat geparkeerd met de app ANWB Onderweg. In alle gevallen werkte hij probleemloos" (Consumentengids; juli/augustus 2013)

Functionaliteiten van deze app

 • Verkeersinformatie app

  Overzicht van het verkeer: files (alle wegen), flitsers (snelwegen) en werkzaamheden inclusief de ANWB verkeersverwachting. Het is het ook mogelijk de files, flitsers, werkzaamheden en tweets van @ANWBverkeer per wegnummer te bekijken. Tenslotte is het ook mogelijk het laatste audiobericht te luisteren van ANWB Verkeer. Binnenkort kunt u ook routes opslaan en notificaties ontvangen.
 • Parkeren app

  Bekijk de parkeermogelijkheden bekijken in ANWB Onderweg: aan de hand van kleuren laat ANWB zien welke parkeertarieven gelden. Vaak is even verderop parkeren goedkoper. Selecteer "parkeer" om uw parkeergeld te betalen met ANWB Parkeren (zie voor meer informatie http://www.anwb.nl/mobielparkeren). Voortaan kunt u betrouwbaar en gemakkelijk uw parkeergeld op straat betalen met de ANWB Onderweg app in meer dan 100 steden. Bij ANWB Parkeren betalen ANWB leden geen registratie- of abonnementskosten en betaalt u alleen lage transactiekosten. U betaalt uw parkeergeld achteraf en alleen voor de tijd dat u echt heeft geparkeerd. Kijk voor de voordelige tarieven en gratis registratie op http://www.anwb.nl/mobielparkeren.
 • OV/Samenrijden app

  Achter aansluiten in de file hoeft niet meer. ANWB Onderweg biedt alternatieven in de vorm van openbaar vervoer (OV) en samenrijden (carpooldienst). Plan je de route met het OV (trein, bus, tram, metro en veerboot) of vertelt je met wie je kunt meerijden. Binnenkort ook routes plannen en auto en OV met elkaar vergelijken!
 • Goedkoper Tanken app

  Hier kun je tankmogelijkheden (benzine/LPG/CNG) bekijken in ANWB Onderweg. Druk op Tanken en je krijgt de benzineprijzen en het tankstationadres. Heb je een tankstation gevonden met ‘Ledenvoordeel’? Tank dan daar uw benzine en spaar voor korting op vertoon van je lidmaatschapskaart! Binnenkort ook elektrisch laden!
 • Wegenwacht app

  ANWB Onderweg biedt je de Wegenwacht (inclusief handige doorgifte van je huidige locatie).
 • Hulp bij schade app

  ANWB Onderweg biedt je tips en handige telefoonnummers als je in problemen komt.
 • Volg de ANWB Onderweg app op social media via Twitter en Facebook.
  Bezoek de veelgestelde vragen pagina van de Onderweg (inclusief oplossingen voor problemen)

  Amsterdam ebook.png

  Amsterdam

  Het ANWB Extra ebook Parijs is te downloaden voor de iPad.

  Parijs ebook.png

  Parijs

  Het ANWB Extra ebook Parijs is te downloaden voor de iPad.

  Barcelona ebook.png

  Barcelona

  Het ANWB Extra ebook Parijs is te downloaden voor de iPad.

   

  Berlijn ebook.png

  Berlijn

  Het ANWB Extra ebook Parijs is te downloaden voor de iPad.

   

  Andalusie ebook.png

  Andalusië

  Het ANWB Extra ebook Parijs is te downloaden voor de iPad.

  Sardinie ebook.png

  Sardinië

  Het ANWB Extra ebook Parijs is te downloaden voor de iPad.