Hertz personenautoverhuur

Tot 20% korting bij Hertz autoverhuur

Hertz-940x298.jpg

Hertz

 • Tot 20% korting in Nederland
 • Tot 10% korting in Europa
 • Toonaangevende autoverhuurder wereldwijd
Reserveer je huurauto

Hertz biedt een uitstekend product voor autohuur tegen een zeer scherpe ledenprijs. In Nederland tot 20% korting, in de rest van Europa tot 10% korting op de laagstbeschikbare huurprijzen. Hiermee hebben ANWB-leden de meest exclusieve korting voor een auto huren bij Hertz! Ook buiten Europa gelden zeer concurrerende tarieven.

Korting op auto huren bij Hertz

Bij Hertz kun je prima terecht om een auto te huren tegen een zeer scherpe ledenprijs.
Hertz biedt ANWB-ledenvoordeel op autohuur: in Nederland tot 20% korting, in Europa (buiten Nederland) tot 10% korting op de laagst beschikbare huurprijzen. Hiermee hebben ANWB-leden meest exclusieve korting voor een auto huren bij Hertz! Ook buiten Europa gelden zeer concurrerende tarieven. Gebruik de speciale actiecode.

Auto huren bij Hertz

Voorwaarden

 • Huren in Europa; Tarieven zijn inclusief vanaf 100 kilometer per dag, afhankelijk van de huurlengte, BTW en de volgende verzekeringen: schadedekking (CDW) en diefstaldekking (TP). Vraag bij het reserveren naar de details. Niet inbegrepen zijn o.a. brandstof, afkoop eigen risico en 'Personal Insurance'. Dit laatste heeft u niet nodig als u een reisverzekering heeft met dekking van medische kosten.
 • Huurder dient minimaal 23 jaar te zijn en minstens 12 maanden in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Voor bestuurders van 23 en 24 jaar geldt een toeslag (YDSC).
 • Bij reservering is een creditcard op naam van de bestuurder verplicht.
 • Bij afhalen moet u zich kunnen identificeren met een geldig legitimatiebewijs, een geldig rijbewijs én uw ANWB-lidmaatschapskaart.
 • Voorwaarden en korting kunnen per vestiging afwijken. Neem voor de meest actuele informatie contact op met de autoverhuurder.
 • De ANWB korting is niet geldig in combinatie met andere promoties en aanbiedingen waaraan en CDP nummer (+kortingscode) is gekoppeld.
 • De algemene voorwaarden van Hertz zijn van toepassing.
 • Het kortingspercentage is afhankelijk van een aantal factoren, informeer bij Hertz hierover.

Vestigingen

Kijk op de website van Hertz voor de verhuurlocaties.

Ga naar Hertz

Online een auto huren bij Hertz

 1. Ga naar de website van Hertz om je huurauto te kiezen en te reserveren
 2. Zet een vinkje bij "Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)"
 3.  Vul bij "Korting/CDP/Club-code" de kortingscode 504224 in.

Telefonisch een huurauto reserveren bij Hertz

 1. Bel met Hertz via 0900-235 43789 (€ 0,15/min.)
 2. Vermeld de kortingscode 504224 en Show your Card.

Stap je binnen bij een verhuurkantoor om op dat moment een auto te huren en mee te nemen, dan kunnen korting en voorwaarden afwijken en zijn gewenste auto's op basis van beschikbaarheid.

Ga naar Hertz