advertentie

Attractiepark Toverland

Sevenum
 
(12 beoordelingen)
Attractiepark Toverland  4,58512

Koop nu een ANWB Ticket met 25% korting.

 25%korting

Snelle achtbanen en spetterende waterattracties; in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch avontuur!

Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch avontuur!

Zowel binnen als buiten vind je tientallen attracties en uitdagende klimtoestellen. Draai rond in de theekopjes, zwier hoog door de lucht in de zweefmolen of ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis. Houd je van uitdaging? Beklim dan het metershoge Survival Parcours, of maak een sensationele rit op Booster Bike. Bij deze unieke motorachtbaan raas je met 75km/uur door de bochtige baan. Gaat zelfs dat je niet snel genoeg? Waag dan een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux! Afgelopen jaar is Attractiepark Toverland  uitgebreid met de Magische Vallei, een prachtig nieuw themagebied met maar liefst acht nieuwe attracties! Ga met de hele familie op een spetterende wildwateravontuur op Djengu River en ontmoet de Dwervels, de bijzondere bewoners van de vallei. Of maak een verdraaid magische rit in de nieuwe achtbaan Dwervelwind. En tot slot geniet je allemaal samen van een prachtige show van Katara, Fountain of Magic! Was elke dag maar zo betoverend!


Kenmerken van Attractiepark Toverland
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Attractieparken
Attractiepark ToverlandGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Attractieparken

Klantenbeoordeling Attractiepark Toverland

 
(12 beoordelingen)K.J.M. Doornkamp (11 februari 2014)
Beoordeling 

leuk op gezetpaardengek09 (21 januari 2014)
Beoordeling 

toverland
het is het beste park dat ik ken voor jong en oud ook de sweer is gezellig en de aktiviteiten enzo gaan er zeker vaker heenAngelique Ariens (30 juni 2013)
Beoordeling 

een leuk bewonderend park
Een super leuk pretpark voor jong en oud!AA Frissen (6 maart 2013)
Beoordeling 

4 Sterren Park
Meer variatie in het eten, op rustige dagen toch iets meer personeel.. En het zou af zijn. Het park is het leukst met mooi weer wegens beperkt attractieaanbod bij slecht weer.Martine Groeneveld (2 januari 2013)
Beoordeling 

Leuk!

Toon meer resultaten


Prijzen

leden
niet leden
> 120 cm
€ 19,
50
€ 26,00
90 t/m 120 cm
€ 16,
00
€ 16,50

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 7 mei 2015
te gebruiken t/m 30 juni 2015
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Attractiepark Toverland . Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u (binnen 5 tot 60 minuten) per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Attractiepark Toverland. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Bovenstaande reguliere prijzen zijn gebaseerd op de reguliere kassaprijs van Attractiepark Toverland. Exclusief € 1,50 transactiekosten per bestelling.

Geldigheid
Te bestellen van 28 maart 2015 t/m 7 mei 2015. Te gebruiken van 28 maart 2015 t/m 30 juni 2015.


Bestel tickets

Praktisch

  Adres

 • Toverlaan 25975 MRSevenum Attractiepark Toverland
  Toverlaan 2
  5975 MR Sevenum
  Plan uw route

  Contact

  Bel 077- 467 70 50
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  zie voor de openingstijden de website

  Openingstijden

  zie voor de openingstijden de website Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Zwemparadijs Prinsenmeer

Asten-Ommel
(0 beoordelingen)
Een subtropisch zwemparadijs met superwaterglijbaan, een strandbad (10ha), indoor speelpaleis, diverse speel- en sportattracties en nog veel meer...
Geen foto

BillyBird Park Hemelrijk

Volkel
(2 beoordelingen)
Bij BillyBird Park Hemelrijk kun je 360 dagen per jaar plezier maken.
Geen foto

Yumble

Roermond
(0 beoordelingen)
Yumble is het eerste attractiepark ter wereld dat inspeelt op het tijdsbeeld waarin we leven.
Geen foto

Natuurcentrum Slabroek

Nistelrode
(1 beoordeling)
Natuurcentrum Slabroek is gevestigd in een monumentale boerderij. De tentoonstelling 'Bewogen landschap in beweging' vertelt u over het gevarieerde landschap van natuurgebied De Maashorst, de historie van het gebied en de bijzondere geologische verschijnselen.