advertentie

Attractiepark Toverland

Sevenum
 
(12 beoordelingen)
Attractiepark Toverland  4,58512

Bestel uw ANWB Tickets met korting tot 25%

Tot25%korting

Snelle achtbanen en spetterende waterattracties; in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch avontuur!

Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch avontuur!

Winter actie 15%

Ook als het regent of vriest, kun je genieten van een magisch dagje Toverland. Het volledig overdekte Land van Toos is namelijk de hele winter open. Maak een razendsnelle rit in indoor achtbaan Boomerang, vlieg door de lucht in de zweefmolen en ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis.

Te bestellen van 27 oktober 2014 t/m 27 maart 2015
Te gebruiken van 3 november 2014 t/m 27 maart 2015
Ticket > 90 cm: €10,60 ipv € 12,50


Zowel binnen als buiten vind je tientallen attracties en uitdagende klimtoestellen. Draai rond in de theekopjes, zwier hoog door de lucht in de zweefmolen of ontdek je eigen magische krachten in het Toverhuis. Houd je van uitdaging? Beklim dan het metershoge Survival Parcours, of maak een sensationele rit op Booster Bike. Bij deze unieke motorachtbaan raas je met 75km/uur door de bochtige baan. Gaat zelfs dat je niet snel genoeg? Waag dan een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux! Afgelopen jaar is Attractiepark Toverland  uitgebreid met de Magische Vallei, een prachtig nieuw themagebied met maar liefst acht nieuwe attracties! Ga met de hele familie op een spetterende wildwateravontuur op Djengu River en ontmoet de Dwervels, de bijzondere bewoners van de vallei. Of maak een verdraaid magische rit in de nieuwe achtbaan Dwervelwind. En tot slot geniet je allemaal samen van een prachtige show van Katara, Fountain of Magic! Was elke dag maar zo betoverend!


Kenmerken van Attractiepark Toverland
Gezin met kinderen (0-6), Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 - 21), Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud), Attractieparken
Attractiepark ToverlandGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Attractieparken
toverland profile

toverland

toverland

Ga naar http://t.co/HUBJqrOrIJ en profiteer nog t/m zaterdag van #vroegboekkorting! €4 #korting op Toverland tickets: http://t.co/3xIYFG6a5rreply ·retweet ·favorite


Klantenbeoordeling Attractiepark Toverland

 
(12 beoordelingen)K.J.M. Doornkamp (11 februari 2014)
Beoordeling 

leuk op gezetpaardengek09 (21 januari 2014)
Beoordeling 

toverland
het is het beste park dat ik ken voor jong en oud ook de sweer is gezellig en de aktiviteiten enzo gaan er zeker vaker heenAngelique Ariens (30 juni 2013)
Beoordeling 

een leuk bewonderend park
Een super leuk pretpark voor jong en oud!AA Frissen (6 maart 2013)
Beoordeling 

4 Sterren Park
Meer variatie in het eten, op rustige dagen toch iets meer personeel.. En het zou af zijn. Het park is het leukst met mooi weer wegens beperkt attractieaanbod bij slecht weer.Martine Groeneveld (2 januari 2013)
Beoordeling 

Leuk!

Toon meer resultaten


Prijzen

leden
niet leden
winter > 90 cm
€ 10,
60
€ 12,50

U ontvangt een ticket via e-mail
te bestellen t/m 27 maart 2015
Bekijk de voorwaarden
Bestelvoorwaarden
De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Toverland Indoor. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u (binnen 5 tot 60 minuten) per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Toverland Indoor. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Actievoorwaarden
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Bovenstaande reguliere prijzen zijn gebaseerd op de reguliere kassaprijs van Attractiepark Toverland. Exclusief € 1,50 transactiekosten per bestelling.

Geldigheid
Te bestellen van 27 oktober 2014 t/m 27 maart 2015 Te gebruiken van 3 november 2014 t/m 27 maart 2015 Ticket > 90 cm: €10,60 ipv € 12,50


Bestel tickets

Praktisch

  Adres

 • Toverlaan 25975 MRSevenum Attractiepark Toverland
  Toverlaan 2
  5975 MR Sevenum
  Plan uw route

  Contact

  Bel 077- 467 70 50
  Stuur een e-mail
  Ga naar de website
  zie voor de openingstijden de website

  Openingstijden

  zie voor de openingstijden de website Heel het jaar

  Geopend

  Heel het jaar

  Parkeren

  Betaald

Suggesties


Geen foto

Zwemparadijs Prinsenmeer

Asten-Ommel
(0 beoordelingen)
Een subtropisch zwemparadijs met superwaterglijbaan, een strandbad (10ha), indoor speelpaleis, diverse speel- en sportattracties en nog veel meer...
Geen foto

BillyBird Park Hemelrijk

Volkel
(2 beoordelingen)
Bij BillyBird Park Hemelrijk kun je 360 dagen per jaar plezier maken.
Geen foto

Zoo Parc Overloon

Overloon
(5 beoordelingen)
Zoo Parc Overloon staat garant voor avontuurlijke ontmoetingen met bijzondere diersoorten in een prachtige natuurlijke omgeving. Sta in het 21 hectare grote park oog in oog met onder andere cheetahs, tapirs, gibbons, flamingo’s, reuzenmiereneters en kleine panda’s.
Geen foto

Recreatiegebied De IJzeren Man

Weert
(0 beoordelingen)
Zeer groot recreatiegebied in Weert met vele mogelijkheden voor een dag vertier.