advertentie

Adverteren in de KCK

Kampeer & Caravan Kampioen, het grootste kampeerblad van Europa

adverteren groot.jpg

De Kampeer & Caravan Kampioen (KCK), het grootste kampeerblad van Europa, kenmerkt zich door overzichtelijk vormgegeven artikelen over kamperen in de breedste zin van het woord.

Belangrijke aandachtspunten in de redactie zijn kampeertoerisme in binnen- en buitenland en informatie plus nieuws over technische zaken gericht op kampeer artikelen. De redactie is onderhoudend, soms kritisch, maar vooral gezellig. Dit maakt het blad gemakkelijk leesbaar en door de grote vakkennis een autoriteit op haar gebied. Het blad heeft een sterke lezer-bladbinding, wat blijkt uit het succes van de acties voor de lezers. De website van de KCK is een goede afspiegeling van het blad en getuigt van dezelfde band met de lezer.

Bladpijlers: Vakantie, Campings, Europa ontdekken, Kampeertips, de natuur in, alles over tenten, caravans, vouwwagens en kampeerauto's, Reis en relax

Adverteren in de KCK

Alle informatie over adverteren in de KCK.

Oplage- en bereiksgegevens

Verspreide oplage KCK: 83.150 (HOI2012)
Kosten 1/1 pagina fullcolour: € 6.415,-
Gemiddeld bereik: 403.000 (NOM okt 2009 – juli 2010)
Profiel lezers: 52% man, 48% vrouw, leeftijd: 35-64 (69% van de lezers), welstand W1 - W2

Aanleveren Materiaal

Drukgerede advertenties voor Kampeer & Caravan Kampioen in PDF aanleveren volgens de standaard Certified PDF tijdschriften Nederland. Advertentiemateriaal voor plaatsing in Nederlandse publiekstijdschriften en vaktijdschriften dient in de vorm van drukgerede digitale data (Certified PDF) te worden aangeleverd. Onder Certified PDF wordt in dit verband verstaan: PDF/X-1A PLUS bestanden die gemaakt zijn met een "Ghent PDF Workgroup compliant applicatie" en die met goed resultaat zijn gepreflight met het juiste PDF profiel. Kijk voor meer informatie op de site van PrintArena.

Reserveren of meer informatie?

Bel 088 - 269 7701
Of stuur een e-mail naar: adverteerdersinfo@anwb.nl.

Snel naar