advertentie

Abonneevoordeel KCK

Alle voordelen die je hebt als abonnee van de KCK

abonneevoordeel groot.jpg

KCK Voordeelprogramma in een nieuw jasje

De website van het KCK voordeelprogramma is vanaf 1 maart 2015 gestopt en vervangen door www.voordeelplatform.nl. Naast de bekende kortingen vind je daar ook nieuwe aanbiedingen, zoals korting op vliegtickets, autohuur, reisaccommodaties en verzekeringen.
Lees hier wat er veranderd is

Bekijk hier de kortingen en voordelen


5-daags Kampeerarrangement met fabrieksbezoek Dethleffs

Kijkje nemen in de keuken van een caravan- of camperbouwer? KCK en Kampeerreizen van ANWB bieden twee gezellige kampeerarrangementen aan bij de Bodensee. Het bezoek aan de Dethleffs-fabriek is slechts één van de hoogtepunten.
Reisperiodes: zaterdag 18 t/m woensdag 22 april 2015 en maandag 20 t/m vrijdag 24 april 2015.
Lees meer

Kamperen op Sail 2015

De Stichting Sail Amsterdam organiseert elke vijf jaar het grootste nautische evenement van Nederland. Wil je Sail 2015 (19 tot en met 23 augustus) meemaken? KCK en ANWB Kampeerreizen hebben een aantrekkelijk arrangement voor je samengesteld.
Lees meer

Veluwe Vakantieparken

Of je nou lekker wilt fietsen of wandelen, heerlijk wilt ontspannen of juist één van de vele nabij gelegen bezienswaardigheden wilt bezoeken, bij Veluwe Vakantieparken ben je aan het juiste adres. Tijdens het voorseizoen (1 april tot 30 juni 2015) ontvang je 30% abonneevoordeel op jouw reservering van een kampeerplaats.
Lees meer

Camping Si-Es-An is 50 jaar

Van één tentje bij de boerderij tot volwaardige camping van 10 hectare in het Reestdalgebied. Camping Si-Es-An in Balkbrug viert dit jaar haar 50-jarig bestaan.
Lees meer

Deel het kampeerplezier met Camptoo

Het delen van campers en caravans wordt steeds populairder. Via Camptoo komen verhuurders en huurders gemakkelijk met elkaar in contact. Benieuwd of het iets voor je is? Maak dan gebruik van een van de kennismakingsacties voor KCK-abonnees.
Lees meer

Snel naar