advertentie

Abonneevoordeel KCK

Alle voordelen die je hebt als abonnee van de KCK

abonneevoordeel groot.jpg

KCK Voordeelprogramma in een nieuw jasje

De website van het KCK voordeelprogramma is vanaf 1 maart 2015 gestopt en vervangen door www.voordeelplatform.nl. Naast de bekende kortingen vind je daar ook nieuwe aanbiedingen, zoals korting op vliegtickets, autohuur, reisaccommodaties en verzekeringen.
Lees hier wat er veranderd is

Bekijk hier de kortingen en voordelen


Kamperen op Sail 2015

De Stichting Sail Amsterdam organiseert elke vijf jaar het grootste nautische evenement van Nederland. Wil je Sail 2015 (19 tot en met 23 augustus) meemaken? KCK en ANWB Kampeerreizen hebben een aantrekkelijk arrangement voor je samengesteld.
Lees meer

Veluwe Vakantieparken

Of je nou lekker wilt fietsen of wandelen, heerlijk wilt ontspannen of juist één van de vele nabij gelegen bezienswaardigheden wilt bezoeken, bij Veluwe Vakantieparken ben je aan het juiste adres. Tijdens het voorseizoen (1 april tot 30 juni 2015) ontvang je 30% abonneevoordeel op jouw reservering van een kampeerplaats.
Lees meer

Camping Si-Es-An is 50 jaar

Van één tentje bij de boerderij tot volwaardige camping van 10 hectare in het Reestdalgebied. Camping Si-Es-An in Balkbrug viert dit jaar haar 50-jarig bestaan.
Lees meer

Deel het kampeerplezier met Camptoo

Het delen van campers en caravans wordt steeds populairder. Via Camptoo komen verhuurders en huurders gemakkelijk met elkaar in contact. Benieuwd of het iets voor je is? Maak dan gebruik van een van de kennismakingsacties voor KCK-abonnees.
Lees meer

Nederland kampeert in Limburg

3-daags arrangement. Vanuit Gulpen vind je Panorama Camping Gulpenberg tussen de groene heuvels en met prachtige vergezichten over het Limburgs landschap. De unieke ligging van de camping, midden in het Zuid-Limburgse natuurschoon, maar ook vlakbij interessante en gezellige steden zoals Maastricht, Vaals, Aken en Luik, bezorgt je het ultieme vakantiegevoel.
Lees meer

Bezoek de nieuwe Kip Concept Store

De Kip-fabriek in Hoogeveen verzorgt op 17 en 18 april exclusief voor KCK-abonnees een rondleiding. Belangstellenden krijgen zowel de aangepaste caravanfabriek als de nieuwe assemblagelijn van het nieuwe zorgproduct de ‘KipCareOne’ te zien.
Lees meer

Smullen in Limburg

De provincie Limburg is bij uitstek geschikt voor een kampeerarrangement waarvan het water je in de mond loopt. Daarom strijkt de KCK-redactie van vrijdag 26 t/m zondag 28 juni neer in het Limburgse Helden. En jij bent van harte welkom hierbij aan te sluiten!
Lees meer

Profiteer in mei of september op Camping les Charmilles!

Camping les Charmilles in de Ardèche biedt KCK-abonnees de mogelijkheid een maand te kamperen voor € 299. Op deze sfeervolle charmecamping met Nederlandse eigenaars heb je een schitterend uitzicht op de omgeving.
Lees meer

Ervaar het avontuur op Vakantiepark Goolderheide

Wil je een week kamperen bij onze zuiderburen, dan biedt Vakantiepark Goolderheide je nu een mooie kans. Profiteer van 20% korting op een kampeerweek voor twee personen.
Lees meer

Actie-aanbieding op Vakantiepark ‘t Rheezerwold

Vakantiepark ’t Rheezerwold in Hardenberg bestaat dit jaar 35 jaar. Het park wil dat samen met enthousiaste kampeerders vieren. Daarom kan je in 2015 op ‘t Rheezerwold in de weekends kamperen voor € 35 per gezin.
Lees meer

Tivoli Audio PAL+ BT: €50 korting

KCK-abonnees krijgen van 23 april tot en met 20 mei € 50 korting op deze draagbare radio van Tivoli Audio, de zogeheten PAL+ BT.
Lees meer

Kamperen bij Landal GreenParks

Van 24 april t/m 3 juli ontvangen KCK-abonnees maximaal 35% korting* op kamperen bij Landal GreenParks. Deze campings zijn een uitstekende plek om even te ontsnappen uit de dagelijkse hectiek.
Lees meer

Snel naar