Win een Basil fietsmand

- Een fietsmand is handig, bijvoorbeeld voor boodschappen of je schooltas. Basil fietsmanden vallen op. Ze zijn handig in het gebruik en zorgen ervoor dat jouw fiets echt gezien mag worden. En wij mogen vijf manden van het nieuwste model weggeven.

alt text

Met een fietsmand kun je meer meenemen op de fiets. Alle modellen uit de Basil collectie maken jouw fiets net even mooier en het fietsen een stuk gemakkelijker. De Robin fietsmand is gemaakt van verfijnd draadstaal: hip en tegelijk heel sterk. Dit maakt de Robin geschikt voor scholieren die tijdens het fietsen hun rugzak liever voorop hebben. Dat fietst toch veel lekkerder? Maar ook als je met de fiets de stad in gaat om lekker te shoppen, is de Robin een musthave. Of van en naar het werk; je mag gezien worden met deze design mand.

En ter geruststelling van mensen met de spreekwoordelijke twee linker handen; de Robin mand is eenvoudig op de fiets te monteren. Zowel voorop aan het stuur, op de voordrager of achterop de fiets op de bagagedrager. De Robin is leverbaar in goudkoper, matzwart, zilver en poederroze. Wij geven vijf goudkleurige Robin fietsmanden weg, ter waarde van € 37,95.

alt text

Zo doe je mee

Wil jij deze fietsmand winnen voor je tiener? Ga naar de winactie op de Facebookpagina van ANWB Fietsen en tag je tiener. Onder alle deelnemers verloten we vijf Basil fietsmanden. Meedoen kan tot vrijdag.

Naar de winactie

Extra tips

Zoek je ook nog een geschikte schoolfiets? De fietsexpert van de ANWB, Hans de Looij, testte onlangs 22 schoolfietsen.

Bekijk de test

Wil je op de hoogte blijven van fietstests, leuke acties, het laatste fietsnieuws en meer? Schrijf je dan in voor de fietsen- en wandelennieuwsbrief.

Schrijf je in

Speciaal voor jou geselecteerd