advertentie

Opslag winterbanden - opslag zomerbanden

Monteer je winterbanden, dan ben je automatisch op zoek naar opslag voor je zomerbanden. En uiteraard geldt omgekeerd dat je tijdens de lente- en zomermaanden opslag voor je winterbanden nodig hebt. De ANWB biedt in samenwerking met KwikFit zo'n opslag voor winterbanden en zomerbanden.

Opslag winterbanden die u niet gebruikt

Opslag winterbanden

Een bekend probleem: je hebt een set winterbanden gekocht, maar als je ze niet gebruikt heb je opslagruimte nodig. In de garage of de schuur liggen die banden behoorlijk in de weg. Bijkomend probleem: hoe vervoer je die losse banden? Zou het niet mooi zijn als er ergens een betrouwbare opslag voor zomerbanden en winterbanden zou zijn?

Zo'n opslag voor winterbanden en zomerbanden is er. Koop je via de ANWB winterbanden dan krijg je niet alleen een stevige korting, je kunt ze bovendien laten monteren bij een Kwikfit-filiaal in de buurt. Je laat je zomerbanden dan bij Kwikfit achter. Die past er keurig op tot je in het voorjaar de zomerbanden weer laat monteren. En dan kun je weer gebruik maken van de opslag voor je winterbanden.

Hoe de opslag voor uw winter- en zomerbanden bij Kwikfit er precies uitziet zie je in dit filmpje.

Video: ANWB Winterbanden actie

Omschrijving:

Monteert u winterbanden, dan bent u automatisch op zoek naar opslag voor uw zomerbanden. En uiteraard geldt omgekeerd dat u tijdens de lente- en zomermaanden opslag voor uw winterbanden nodig hebt. De ANWB biedt in samenwerking met KwikFit zo'n opslag voor winterbanden en zomerbanden. Alles over winterbanden op http://www.anwb.nl/auto/themas/winterbanden/

Sla je je winter- en zomerbanden wel thuis op? In de ANWB webwinkel koop je voordelig bandenhoezen en een velgenstandaard.

Winterbanden kopen: waar moet je op letten?

Andere leden bekeken ook

winterbanden_200x150.jpg

Winterbandentest

Welke winterbanden scoren goed en welke slecht? Lees het in de jaarlijkse ANWB-test.

Naar de test
ANWB_WWN_Najaar_anwb_uitgelicht_sales_200x150.jpg

Ga zeker op weg

Met bijna 900 wegen-wachten zijn we altijd in de buurt. En bij twijfel belt u voor een onafhankelijk advies. Al vanaf 55,-

Bekijk de pakketten
dakkoffer.jpg

Skiboxen

Een dakkoffer/skibox biedt heel veel extra ruimte. Hapro en Thule dakkoffers in diverse maten. Vanaf  209,-

Bestel in de webwinkel
Garagereviews-ANWB-200x150.jpg

ANWB Garagereviews

Vergelijk en beoordeel garages bij jou in de buurt. Wat vind jij van jouw garage? Geef ook een review en win je garagerekening terug.

Geef een review