advertentie

Terreinrijden / SUV-training

Leer avontuurlijk off-road te rijden op een veilige, gecontroleerde manier

ANWB Terreinrijden

Off-road rijden in 4WD's

  • In 1 dag leert u alle basisvaardigheden
  • Combinatie van avontuur en plezier
  • Gecontroleerd en veilig rijden
  • Meer rijplezier met uw 4WD
Aanmelden
Nu voor  149,-

De ANWB training Terreinrijden combineert puur plezier met avontuur en vooral veel leerzame tips. U leert in 1 dagdeel de basis van het gecontroleerd rijden op onverhard terrein. U doet verschillende off-roadoefeningen, zoals helling op- en afrijden. Onder extreme maar gecontroleerde omstandigheden ervaart u optimaal de veelzijdigheid van terreinauto's (4WD's) en SUV's. Veilig rijden in ruig landschap; u kunt het ook!

Wat levert deze training mij op?

Regels en voorspelbaarheid zijn er soms al genoeg; daarom is rijden in een ruige omgeving zonder nette wegen voor velen een heerlijke bezigheid. Maar zorg dan wel dat u weet waar eventuele gevaren op de loer liggen, of ongemakken die u liever voorkomt. Leer ontspannen, veilig en gecontroleerd te rijden met uw terreinwagen in uiteenlopende situaties die u 'in het echt' absoluut gaat tegenkomen. Voor een prijs die minder is dan het vakkundig laten herstellen van wat lakschade, beschikt u na deze training gegarandeerd over:

  • Beter inzicht in de gevaren én kansen van rijden op ruig terrein
  • Het vermogen om in elke situatie gecontroleerd en veilig te blijven rijden.
  • De juiste kennis om in uw 4WD met meer rijplezier het avontuur op te zoeken

Meer informatie over deze training?

Kijk bij de veelgestelde vragen of neem geheel vrijblijvend - contact op met onze afdeling Verkoop: bel (088) 269 6468, of stuur een e-mail naar verkeersveiligheidstrainingen@anwb.nl.

Aanmelden voor Terrein/SUV rijden training