advertentie

Autotrainingen

Auto Slipcursussen

Volg deze cursus bij de ANWB Drivers Academy

Stel: je wordt overvallen door zware regenbuien en de auto raakt plotseling in een slip. Wat moet je doen? Leer en ervaar om te gaan met noodsituaties tijdens een slipcursus. Je hebt de keuze uit de Slipcursus Basis (3 uur), Dagdeel (4,25 uur) en een Dagtraining (hele dag).
Meer informatie en aanmelden: Slipcursussen

Keep Left Driving Experience

Met de auto op vakantie naar Engeland, maar ben je niet gewend om aan de andere kant van de weg te rijden? Dan hebben wij de oplossing voor je! In samenwerking met Stena Line heeft de ANWB Drivers Academy een korte cursus links rijden ontwikkeld.
Meer informatie en aanmelden: Keep Left Driving Experience

ANWB training Economisch rijden / Het Nieuwe RijdenEconomisch rijden/Zuinig rijden

Ruim 10% minder brandstof gebruiken? Met de training Economisch rijden rijd je dezelfde afstand in dezelfde tijd, maar met een brandstofbesparing van ruim 10%.
Meer informatie en aanmelden: Economisch rijden / Zuinig rijden

Elektrisch rijdenElektrisch rijden

Elektrische auto’s bieden veel voordelen, maar worden alleen optimaal benut als je je rijgedrag daarop instelt. Volg daarom slim onze training Elektrisch Rijden.
Meer informatie en aanmelden: Elektrisch rijden

Opfristraining Senioren

Nieuw: een Opfristraining speciaal voor senioren. Veel verkeersregels zijn veranderd of aangepast en het is prettig om u veilig te blijven voelen in het steeds drukker wordende verkeer.
Meer informatie en aanmelden: Opfristraining Senioren

RijZekertraining

“Ik heb mijn rijbewijs en daarmee de vrijheid om te gaan en staan waar ik wil. Helaas wordt het verkeer steeds drukker en er wordt harder gereden. Soms zie ik er wel eens tegenop. Bijvoorbeeld in het donker, bij slecht weer of als ik een onbekende route rijdt.” Herkenbaar? Volg dan onze RijZekertraining.
Meer informatie en aanmelden: RijZekertraining

Beoordelingsrit

Vele automobilisten hebben zich door de jaren heen een rijstijl aangeleerd. Deze hoeft niet slecht te zijn, maar met een aantal tips kunnen zij vaak een stuk beter aan het verkeer gaan deelnemen.
Meer informatie en aanmelden: Beoordelingsrit

ANWB Drivers Academy

Bel voor meer informatie:
 (088) 269 64 68

Routeplanner


Talingweg 120
8218 NX Lelystad

advertentie