advertentie

Theorie leren voor rijbewijs B: ANWB Theorie Centrum helpt

Slim leren voor je auto theorie

atc.jpg

Waarom zou je dit doen?

  • Geen boeken meer!
  • Altijd up-to-date!
  • Leren via interactieve situaties
  • Voortgang volgen in het dashboard
  • Ook klassikale training mogelijk
Bekijk de mogelijkheden
Vanaf  29,95

Bij het halen van je rijbewijs hoort dat lastige theorie-examen. Wil je je slagingskans zelf in de hand hebben, studeer dan bij het ANWB Theorie Centrum online. Dat houdt keurig bij wat je nog eens moet doornemen! En niet alleen de verkeersregels, maar ook die andere zaken die jou een betere automobilist maken, komen aan bod.

De stof in het ANWB Theorie Centrum (ATC) is zo opgebouwd dat je optimaal voorbereid wordt op de examens van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). De oefenexamens zijn niet gelijk aan de CBR-examens - dat zou niet kunnen - maar ze zijn wel gelijkwaardig. Als je dus al die oefenexamens bij het ATC goed hebt doorgeploegd – je weet je scores – ben je prima voorbereid en dat is nog steeds het beste middel tegen faalangst. Wil je snel je rijbewijs halen? Studeer dan grondig voor de theorie. Bij het ATC.

Unieke 3D
voorrangssituaties

Proefexamens volgens
CBR-norm

Volg je voortgang
in het dashboard

Online Theorie: unieke 3D voorrangssituaties

Online Theorie: Proefexamens volgens CBR-norm

Online Theorie: Volg je voortgang online

Als je jouw antwoord hebt ingevoerd, gaat iedereen rijden volgens jouw volgorde. Heb je het niet goed, dan zie je meteen wat er misgaat.
Lees meer

De vragen van onze proef examens zouden zo uit een CBR-theorie-examen kunnen komen. Ze zijn niet hetzelfde, maar wel gelijkwaardig.
Lees meer

Op je eigen dashboard kan je per onderdeel precies zien hoe ver je al bent met leren en/of oefenen.
Lees meer

 

 

Vragen over Rijopleidingen?

Over ANWB Rijopleidingen

ANWB Rijopleidingen is opgericht in 1997 en gevestigd in Eindhoven. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.

Werken bij Rijopleidingen