Auto Broekhof

Dokter De Liefdestraat 44 | HAARLEM

(2)

Deze garage wordt beoordeeld met

2 reviews

5 sterren

 
1 (50%)

4 sterren

 
0 (0%)

3 sterren

 
0 (0%)

2 sterren

 
0 (0%)

1 ster

 
1 (50%)
1 van de 2 reviewers raadt deze garage aan.

, 12 augustus 2016

Kundige garage, klantvriendelijk personeel

ik raad deze garage aan
Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

Grote beurt en APK. Snelle service en transparant over wat er gedaan is. Oliefilter is vervangen en laten ze ook zien, zodat ik snap waarom dit is gebeurt. We zijn zeer tevreden over deze garage. Geen opsmuk, maar doet kundig en transparant over wat er afgesproken is.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

, 09 november 2015

'Levensgevaarlijke Citroen C8'

Prijs-kwaliteitverhouding
Kwaliteit werkzaamheden
Klantvriendelijkheid
Nakomen afspraken
Duidelijkheid vooraf over werkzaamheden en kosten

"Levensgevaarlijke auto" Zeer slechte ervaring met deze garage die beweert betrouwbare occasions te verkopen. Het allereerste contact was goed, we werden vriendelijk ontvangen en besloten de Citroen C8 te kopen. Bij het afhalen van de auto was dhr. Broekhof ineens niet meer zo vriendelijk. Hij begon te zeuren over de banden van de inruilauto, die hij bij het maken van de deal eerder overigens geen blik waardig had gegund. Bij het wegrijden bleek bovendien dat hij de C8 in tegenstelling tot de afspraken slechts met een halve tank benzine had afgeleverd in plaats van een hele tank. Daarnaast deed de ruitenwisserpomp het ook niet, wat een eis is bij een APK keuring. Het ergste komt echter nog. Bij de eerstvolgende beurt bij onze eigen garage werd ons gemeld dat wij in een 'levensgevaarlijke auto' reden en dat we 'alle geluk in de wereld hadden gehad met onze vier kinderen'. Ons werd vermeld dat het voorwiel los zat en nooit adequaat was vastgezet had kunnen zijn bij de vorige garage (Paul Broekhof dus). De monteur kon het wiel er met een paar kleine rukjes zo aftrekken. Onze eigen garage vroeg ons om dit terug te koppelen en te vragen of dhr. Broekhof contact met hen op kon nemen om dit te bespreken. Ons verzoek aan dhr. Broekhof om dit te doen werd onder verschillende voorwendselen telkens uitgesteld. Toen wij aangaven dat het nu wel erg lang ging duren en een vervelende situatie werd kregen wij een schandalige mail terug waarin ons werd verweten dat wij insinueerden dat dhr. Broekhof ons een onveilige auto had verkocht en dat wij hem bewust een onveilige inruilauto hadden bezorgd en dat hij het hier verder bij ging laten. Alsof hij in de situatie was om 'het er bij te laten'. De enige die hier dingen insinueerde was dhr. Broekhof zelf door niet in overleg te gaan met een collega garage die had geconstateerd dat er een grove fout was gemaakt. En daarnaast verweet hij ons dus dat wij bewust een auto met onveilige banden hadden ingeruild. Levensgevaarlijk dus deze garage met een eigenaar die ook niet wil leren van eigen fouten. Ons is wel duidelijk waarom deze garage geen lid meer is van de Bovag.

Meld misbruik
Je hebt misbruik gemeld.

Dit bedrijf heeft nog niet aangegeven welke service en diensten het levert.

Locatie Auto Broekhof op kaart

Praktisch

Adres

Auto Broekhof
Dokter De Liefdestraat 44
2025DZ HAARLEM
Noord-Holland
GPS: 52.4185284 / 4.6474761 lat/lng Plan route

Contact

023 5386420

Speciaal voor jou geselecteerd

AVZ Veilig Rijden Verzekering 003.jpg

Autoverzekering

Nieuwe ANWB Auto-
verzekering met extra veilige rijderskorting tot 30% bovenop je no-claim korting. Bereken nu je premie!

Autoverzekering
Auto onderhoud

Nieuw: Mijn Auto Onderhoud

ANWB is er voor jou. En voor je auto. We hebben nu een makkelijk online bij te houden onderhoudsboekje. Exclusief voor jou, als lid!

Gratis aanmelden
parkeren-klein.jpg

ANWB Parkeren

Exclusief voor onze leden is er nu ANWB Parkeren. U betaalt achteraf en alleen voor de werkelijke parkeertijd. Registreer gratis!

Meer informatie
Best beoordeelde garages van Nederland

Best beoordeelde garages van Nederland

Benieuwd naar de best beoordeelde garages van Nederland en per provincie?

Bekijk hier het resultaat