ANWB Autokoopservice

ANWB Autokoopservice

Koop online een nieuwe auto via de ANWB Autokoopservice. Dat is eenvoudig en betrouwbaar, met scherpe prijzen voor ANWB-leden.

Bekijk het aanbod

ANWB Autokoopservice

Online auto kopen: Stressvrij en tegen scherpe prijzen

Een nieuwe auto kopen is leuk, maar ook spannend. Want hoe beding je bijvoorbeeld korting op een nieuwe auto? De ANWB Autokoopservice neemt die stress weg. Wij hebben al stevig voor u onderhandeld. En daarom biedt de ANWB Autokoopservice op vrijwel alle modellen die in Nederland te koop zijn een fikse korting. Dat voordeel kan aardig oplopen! Verder kunt u vanuit uw luie stoel online offertes opvragen van alle merken. Vraag er gerust zoveel op als u wilt en vergelijk ze. Zo koopt u online op een betrouwbare manier een nieuwe auto. Stressvrij en tegen een scherpe prijs.

Bekijk het aanbod

  • Voordelen
  • Zo werkt het in 4 stappen

Voordelen van de ANWB Autokoopservice

  • Korting voor leden
  • Zonder gedoe online een auto kopen
  • Thuis afgeleverd
  • Onbeperkt offertes aanvragen
  • Makkelijk prijzen vergelijken
  • Betrouwbaar en veilig
  • Inruil is mogelijk

 

Bekijk het aanbod

Zo werkt het in 4 stappen

 

Stap 1: Zoek uw ideale auto

Zoek uw ideale auto. Kies model en uitvoering. Vink de kleur, de bekleding en de opties aan die u wilt hebben. Ook zaken als een trekhaak kruist u hier aan.

Stap 2: Vraag een offerte aan, ontdek extra ledenkorting

Heeft u een auto samengesteld vraag dan een offerte aan. De ANWB Autokoopservice is gratis voor ANWB-leden. Als u uw lidmaatschapsnummer invoert, kunt u 6 weken lang onbeperkt offertes aanvragen van alle automerken. Let op: Voor ANWB-leden zit er vaak nog méér korting in! Daar komt u achter als u vrijblijvend de offerte aanvraagt. Altijd doen dus!

Stap 3: Bestel uw auto

Gaat u akkoord met de offerte dan wordt u vanaf dat moment telefonisch en via email  persoonlijk begeleid door de ANWB bij de aanschaf van uw auto. U kunt uw bestelling volgen via het logboek in ‘Mijn ANWB Autokoopservice.nl.

Stap 4: Uw auto wordt afgeleverd

Gefeliciteerd, uw nieuwe auto staat klaar! U bepaalt waar uw nieuwe auto wordt afgeleverd. Dat kan zijn bij ons aflevercentrum in Almere, maar ook bij u thuis, op uw werk of op locatie ergens in Nederland. Bij een van de merkdealers kan natuurlijk ook.

Bekijk het aanbod

Een nieuwe auto kopen via de ANWB biedt veel voordelen. Ik bespaar geld, bepaal waar de auto in onderhoud gaat en hij heeft gewoon fabrieksgarantie.

ANWB

Dealers

Online aanbieders

Extra ledenvoordeel

Fabrieksgarantie

Onderhoud en service

U bepaalt waar Bij vaste dealer Meestal officiële dealer

ANWB Afleverservice

Verschilt per aanbieder

Offerte aanvragen

Ja, 6 weken lang onbeperkt van alle automerken

Ja Ja

Unieke services ANWB Autokoopservice

Afleverservice ANWB Autokoopservice.jpg

ANWB Afleverservice

Een nieuwe auto kopen mondt uiteindelijk natuurlijk uit in de aflevering van de auto. Hij wordt door de ANWB afgeleverd waar u dat wilt. Bij u thuis, op uw werk, of gewoon bij de dealer van uw keuze. En u kunt ‘m natuurlijk ook in ontvangst nemen bij het aflevercentrum van de ANWB in Almere. Er zijn kortom diverse afleverpakketten waaruit u online kunt kiezen. 

Fabrieksgarantie ANWB Autokoopservice.jpg

Fabrieksgarantie

Elke nieuwe auto die door de ANWB wordt verkocht, heeft de normale fabrieksgarantie van het betreffende merk. Dat is dus hetzelfde als een nieuwe auto kopen bij een dealer. Er is wat dat betreft niks nieuws onder de zon. De ANWB bestelt zijn auto’s namelijk bij officiële merkdealers.

Service en onderhoud ANWB Autokoopservice.jpg

Service en onderhoud

U bepaalt zelf waar uw auto in onderhoud gaat. De ANWB adviseert u de auto in elk geval bij een dealer van het betreffende merk in onderhoud te doen zolang er fabrieksgarantie op de auto zit. Gaat uw auto onverhoopt stuk dan belt u rechtstreeks met uw merkdealer.

Thuiswinkel Waarborg
VeriSign Secured
Mastercard
iDeal